THUIS MET DAALDER 

Een lunch of borrel voor uw bedrijf,
met een persoonlijke touch!

Van de chef van Daalder, Dennis Huwaë, presenteren we hoogwaardige boxen voor iedere gelegenheid.
Uw collega's, werknemers of zakenrelaties kunnen genieten als in een restaurant van de culinaire creaties uit onze keuken.

Wij bieden kwaliteitsboxen aan met een lekkere lunch of een heerlijke borrel.
Verpakt in een luxe doos zijn onze boxen een leuke verrassing voor een online meeting of event!

Voor ieder moment van de dag bieden we een box aan. Neem contact met ons op om te horen wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Borrelbox

De borrelboxen bestaan uit snacks uit eigen keuken. Alle favorieten zitten er in:  minipita's & huisgemaakte dips, kaas & mosterd, paté, crackers, verschillende soorten chips en meer. Wijn, bier of champagne kunnen aan dit pakket toegevoegd worden.

Niet alleen stellen we met veel zorg dit pakket samen, dit kunnen we ook bij uw team thuis bezorgen zodat zij klaar zitten voor uw (online) bedrijfsborrel.

Verkrijgbaar vanaf €45 per persoon.

Lunchbox

In onze lunchbox vind je twee pistolets en beleg uit de keuken van Edel by Dennis. Deze broodjes worden geleverd met smaakmakers als zoetzuur en een potje huisgemaakte sambal. Daarnaast leveren we versgeperste fruit- en groentesapje en fruit voor de (arbeids)vitamientjes.

Verras uw team met een lekkere lunch! Verkrijgbaar vanaf €25 per persoon.

Dinnerbox

Thuis met Daalder dinnerbox bestaat uit gerechten voor thuis, waarbij chef Dennis aan de hand van instructievideo's laat zien hoe je de gerechten afmaakt en presenteert. De gerechten benaderen een avondje Daalder zo dicht mogelijk, waarbij iedereen de chef kan zijn!

Ontzettend leuk om met je hele team te bestellen en tegelijkertijd het diner te bereiden onder begeleiding van de video van chef Dennis. Over een leuke teambuilding activiteit gesproken!

Thuis genieten van een exclusief diner, samengesteld door topchef Dennis Huwaë. Thuis met Daalder Dinnerbox is in meerdere varianten te bestellen vanaf €49 per persoon.

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

Wij maken een passende offerte voor u.