Thuis met Daalder bereiden

*English below*

Lieve gast, 

Wat leuk dat je met Thuis met Daalder in huis hebt gehaald. Geloof me, we gaan er samen een bijzondere avond van maken. Laten we eerst de onvervalste Daalder-sfeer creëren. Dek de tafel met je mooiste bestek en servies, zet de wijnglazen klaar en dim het licht. We hebben een kaarsje bij je bestelling gedaan voor wat extra gezelligheid. Ook aan de muziek is gedacht. Ik heb speciaal voor vanavond een playlist voor je gemaakt.

Dear guest,

I am happy to see that you've brought Daalder to your home. We are going to make this a night to remember. Let's create the genuine Daalder atmosphere first. Set the table with your most beautiful cutlery and plates, have the wine glasses ready and dim the lights. For some extra fun, we have added a candle to your order. We also thought of the music. Check out the special Spotify playlist I put together for you. 

Bereiding van het menu

*English below*

Met Thuis met Daalder duiken we samen de keuken in om the finishing touch te geven aan de gerechten. Ik vind de kwaliteit van het eten ontzettend belangrijk en ik wil dat je in alle rust van iedere gang kunt genieten, zonder dat je bang hoeft te zijn dat het volgende gerecht ondertussen koud staat te worden. Daarom maken we gang voor gang de gerechten samen af. Tussen het koken door kan je zo 100% genieten van het eten en je gezelschap.

Let op! Veel ingrediënten delen een zakje, voor 2 personen gebruiken we vaak één zakje of bakje met een grotere portie om te delen. Dit doen wij om het plastic gebruik zo laag mogelijk te houden.

Hieronder vind je de filmpjes waarin ik stap voor stap laat zien hoe je de gerechten zelf afmaakt.

Wil je de uitgeschreven versie van de kookinstructies bij de hand houden? Ik heb de instructies ook voor je uitgeschreven.

Mocht je ondanks de video's en uitgeschreven instructies nog vragen hebben, neem dan even contact op met ons via het telefoonnummer 030 227 0639.

Preparation of the menu

With Thuis met Daalder, I will 'step into your kitchen' to help you to give the dishes the finishing touch. The quality of the food is very important to me, and I want you to be able to fully enjoy every course without having to worry about the next dish getting cold in the meantime. That is why we finish the dishes together, course by course. In between cooking, you can enjoy the food and your company 100%. 

Bare in mind that many ingredients share a bag, for 2 people we often use one bag or container with a larger portion to share. We do this to avoid any unnecessary plastic use. 

Below you will find the videos in which I show you step by step how to finish the dishes yourself. Don't forget to click on the 'subtitle' icon (below in the video player) to show the English subtitles.

Do you want to keep the written version of the cooking instructions at hand? No problem, we also have those for you.

If you have any questions about our menu, please don't hesitate to contact us by calling 030 227 0639.

*English below*

Bovenstaande in een gemixte playlist van beide menu's.
Bekijk de playlist voor de losse menu's op het YouTubekanaal van restaurant Daalder.

The above in a mixed playlist of both menus. 

View the playlist for the individual menus on the YouTube channel of restaurant Daalder. 

Samen met mijn team heb ik een fantastisch diner voor je samengesteld. 

We hebben de menukaart(en) bij je bestelling gestopt zodat je deze op tafel kunt leggen. Hoe vond je het om samen met mij te koken? Ik ben heel benieuwd hoe jullie je avondje Thuis met Daalder ervaren hebben. Laten jullie het weten via #ThuismetDaalder of door mij of restaurant Daalder te taggen?

Mede namens team Daalder en mijn leveranciers wil ik je bedanken voor je support.

Geniet van je avond!

Liefs, Dennis Huwaë

 

I've created a fabulous dinner for you together with my team. 

We have included the menu(s) with your order so that you can put them on the table. Did you like cooking with me? I am very curious how you experienced your evening with Thuis met Daalder. Will you let us know via #ThuismetDaalder or by tagging me and/or restaurant Daalder? 

Also, on behalf of team Daalder and my suppliers, I would like to thank you for your support. 

Enjoy your evening! 

 

Love, Dennis Huwaë