Thuis met Daalder bereiden

Lieve gast, 

Wat leuk dat je met Thuis met Daalder in huis hebt gehaald. Geloof me, we gaan er samen een bijzondere avond van maken. Laten we eerst de onvervalste Daalder-sfeer creëren. Dek de tafel met je mooiste bestek en servies, zet de wijnglazen klaar en dim het licht. We hebben een kaarsje bij je bestelling gedaan voor wat extra gezelligheid. Ook aan de muziek is gedacht. Ik heb speciaal voor vanavond een playlist voor je gemaakt.

Bereidingsvideos

Met Thuis met Daalder duiken we samen de keuken in om the finishing touch te geven aan de gerechten. Ik vind de kwaliteit van het eten ontzettend belangrijk en ik wil dat je in alle rust van iedere gang kunt genieten, zonder dat je bang hoeft te zijn dat het volgende gerecht ondertussen koud staat te worden. Daarom maken we gang voor gang de gerechten samen af. Tussen het koken door kan je zo 100% genieten van het eten en je gezelschap.

Let op! Veel ingrediënten delen een zakje, voor 2 personen gebruiken we vaak één zakje of bakje met een grotere portie om te delen. Dit doen wij om het plastic gebruik zo laag mogelijk te houden.

Bekijk de playlist voor het vegetarische menu op het YouTubekanaal van restaurant Daalder.

Samen met mijn team heb ik een fantastisch diner voor je samengesteld. 

We hebben de menukaart(en) bij je bestelling gestopt zodat je deze op tafel kunt leggen. Hoe vond je het om samen met mij te koken? Ik ben heel benieuwd hoe jullie je avondje Thuis met Daalder ervaren hebben. Laten jullie het weten via #ThuismetDaalder of door mij of restaurant Daalder te taggen?

Mede namens team Daalder en mijn leveranciers wil ik je bedanken voor je support.

Geniet van je avond!

Liefs, Dennis Huwaë