INFO & VEELGESTELDE VRAGEN

Thuis met Daalder

Wat is Thuis met Daalder?
Thuis met Daalder is een avond in een restaurant aan eigen keukentafel. Dennis Huwaë kookt samen met zijn team geen simpeler menu of deliveryporties. Hij kookt een bezoek aan Daalder. Vijf gangen fine dining die een avond in het restaurant zo dicht mogelijk benaderen. Met dat kaarsje voor op tafel, de muziek en een hostess die digitaal komt checken of alles naar wens is. 

Moet ik zelf aan de slag?
Thuis met Daalder bestaat uit een pakket met meerdere gangen dat u thuis afmaakt. 80% hebben wij voor u gedaan, 20% vindt bij u thuis plaats. Houd er dus rekening mee dat u zelf aan de slag gaat met het afmaken en de presentatie. Wie een oven aan kan zetten, wat garnering kan verdelen en water weet te koken, kan met dit menu gewoon meekomen met het keukenteam van Daalder.

Hoe is het eten verpakt?
Let op! Het kan zijn dat er ingrediënten voor meerdere personen in één zakje of bakje zit. Dit doen wij om het plastic gebruik zo laag mogelijk te houden.

Hoe weet ik hoe ik de gerechten moet bereiden?
Alle gerechten maak je af onder videobegeleiding van Dennis Huwaë. Deze video's staan op ons Youtube-kanaal

Ik kan de QR-codes niet scannen.
Problemen met scannen? Of heb je geen QR-scanner, dan kun je ook naar ons YouTube kanaal: ‘Restaurant Daalder’ gaan om de bereidingen te bekijken.

Ik wil liever de kookinstructies lezen.
Dat kan via de pagina Menu bereiden. De bereidingswijze kunt u ook terugvinden in de video omschrijvingen van de bijbehorende video’s.

Kan ik dieetwensen doorgeven?
Heeft u dieetwensen of allergieën? Om u nog beter van dienst te zijn, kunt u onder de selectie van het menu uw wensen aangeven. 

Kan ik onderling gerechten wisselen?
Het menu is samengesteld door chef Dennis Huwaë en vertelt een verhaal. Daarom serveren wij het menu zoals deze is en kunnen gerechten van menu’s niet onderling verwisseld worden.

Ik ben zwanger, passen jullie het menu aan?
Bij het bestellen kan onderaan bij dieetwensen en allergieën de optie zwanger worden aangevinkt. De eerste gang van het menu wordt dan vervangen door de eerste gang van het vegetarische menu.

Kan ik het menu in de koelkast bewaren?
Thuis met Daalder is één dag te bewaren in de koelkast. Houd de crunches wel apart en let op dat u de gangen niet door elkaar husselt.

Hoe is Thuis met Daalder verpakt?
Thuis met Daalder is verpakt in één grote kartonnen doos daarin zitten verschillende kleine doosjes om de ingrediënten van de gerechten gescheiden te houden. De doos kun je het beste met de auto vervoeren.

Op welke dagen bezorgen jullie?
Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag bezorgen wij door heel Nederland. (m.u.v. de Waddeneilanden.) Om gebruik te maken van onze gekoelde transport moet de bestelling minimaal één dag van te voren om 10:00 uur geplaatst worden. De order wordt dan op de bezorgdag geleverd tussen 08:00 en 17:30 uur. U ontvangt van te voren een tijdvak per e-mail.

Zijn er cadeaubonnen beschikbaar?

We zijn momenteel helaas niet in de gelegenheid om cadeaubonnen te verschaffen.

 

Ik kan de QR-code naar het Youtubekanaal niet scannen

Met onderstaande knop ga je gelijk naar het Youtube-account van Daalder.

Ik kan de QR-code van de Spotifylijst niet scannen

Met onderstaande knop ga je gelijk naar het Spotify-account van Dennis. Hier vind je alle afspeellijsten.

Ik heb de brief niet ontvangen of kan deze niet vinden.

Met onderstaande knop ga je gelijk naar onze opgemaakt brief.

English letter

For the English letter use the button below

Privacy- en cookieverklaring

Met de onderstaande knoppen ga je naar de privacy- en cookieverklaring.