Thuis met Daalder thuismenu

***English below***

Maak het thuis extra gezellig en knus en haal Thuis met Daalder in huis. Onder begeleiding van sterrenchef Dennis Huwaë tover je vijf onvergetelijke gangen op tafel waarmee je je gasten, vrienden en/of familie zeker weten culinair verwend. In ons nieuwe Wintermenu hebben we weer een klassieke en een vegetarische variant. 

Of het nu gaat om de parelhoen met witte misojus of een vegetarische knolselderijlasagne. Alle gerechten staan in een handomdraai op tafel. Met onze pistachetaart als ideale afsluiter.

Thuis met Daalder home menu

Bring out the chef in you and surprise your guests, friends and family with a culinary evening right at your home. In this menu we try to use mainly the same ingredients for both the classic version as well as the vegetarian version.

 

From the breeding bass to the vegetarian rendang; all dishes are on the table in an instant with our MonChou pie as the ideal ending. To sum it up: Culinary enjoyment in a setting where you are in charge.

Koken als een chef

Restaurant in eigen keuken

***English below***

Thuis met Daalder is het thuiskookmenu van Dennis Huwaë. Chef en eigenaar van restaurant Daalder. Met het winters thuismenu pakt de chef opnieuw zijn restaurant in als take-away-menu. Inclusief wijnarrangement, kaasplankje en bijpassende muziek mocht je dat willen.

Om de kwaliteit van gerechten te garanderen maken “gasten” hun eigen bord af onder video-instructie van Dennis. Mindere thuiskoks hoeven zich geen zorgen te maken. Het meeste werk doet de chef vooraf. Wie een oven aan kan zetten, wat garnering kan verdelen en water weet te koken, kan met dit menu gewoon meekomen met het keukenteam van Daalder.

 

Afhalen of bezorging

De thuismenu’s zijn op te halen bij de nieuwe locatie van restaurant Daalder op de Postjesweg 1 in Amsterdam.

Op donderdag t/m zondag bezorgen wij door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden.) Om gebruik te maken van onze gekoelde transport moet de bestelling minimaal één dag van tevoren om 12:00 uur geplaatst worden.

 

Restaurant in own kitchen

Thuis met Daalder (At home with Daalder) is the home cooking menu of Dennis Huwaë, chef and owner of restaurant Daalder. With the home menu the chef once again boxes his restaurant menu as a take-away-menu. And if you desire, including wine pairing, cheese board and a Daalder playlist.

To guarantee the quality of the dishes we let our ‘guests’ plate their own dishes with video instructions guidance of chef Dennis. Not a talented chef? No worries! The chef did most of the preparations. If you can turn on the oven, garnish some plates and know how to boil water, you will be ok.

 

Take away or delivery

You can pick up the menus for home at the new location of restaurant Daalder on the Postjesweg 1 in Amsterdam.

On Thursday until Sunday we also deliver all over the country (with the exception of the Wadden Islands). To make use of our refrigerated transport the order must be placed at least one day in advance before noon.

 

Menu's

***English menus below***

Menu

Vega menu

Rijstnoedels  

pompoen / Aziatische dressing / garnaal / slasoorten  

Rode biet  

geitenkaas / sumak / mosterd / mango   

Kabeljauw  

zuurkool / witte druif / bieslook / witlof 

Parelhoen  

witte miso / mandarijn / knolselderij / verveine   

Pistache 

dadel / Chantilly-crème 

Rijstnoedels 

pompoen / Aziatische dressing / shiitake 

Rode biet 

geitenkaas / sumak /wilde kruiden / mosterd / mango  

Pommes Anna 

zuurkool / witte druif / bieslook / witlof 

Lasagne 

witte miso / knolselderij / truffelcrème / mandarijn / verveine 

Pistache 

dadel / Chantilly-crème 

Rice noodles 

pumpkin / Asian dressing / shrimp / lettuce varieties 

Beetroot 

goat cheese / sumac / mustard / mango 

Codfish 

sauerkraut / white grape / chives / chicory 

Guinea fowl 

white miso / mandarin / celeriac / verbena 

Pistachio 

date / Chantilly cream 

Rice noodles 

pumpkin / Asian dressing / shiitake 

Beetroot 

goat cheese / sumac / mustard / mango 

Pommes Anna 

sauerkraut / white grape / chives / chicory 

Lasagna 

white miso / celeriac / truffle cream / tangerine / verbena 

Pistachio 

date / Chantilly cream