Thuis met Daalder kerstmenu

***English below***

Maak het deze kerst extra gezellig en knus en haal ons Thuis met Daalder kerstbox in huis. Onder begeleiding van sterrenchef Dennis Huwaë tover je zes feestelijke gangen op tafel waarmee je je gasten, vrienden en/of familie zeker weten culinair verwend. In ons kerstmenu hebben we weer een klassieke en een vegetarische variant. 

 

Of het nu gaat om de coquilles met beurre blanc of een vegetarische ravioli met pompoen en ricotta. Alle gerechten staan in een handomdraai op tafel. Met onze tarte tatin als ideale afsluiter.

Thuis met Daalder Christmas menu

This Christmas bring out the chef in you and surprise your guests, friends and family with a culinary evening right at your home. In this menu we try to use mainly the same ingredients for both the classic version as well as the vegetarian version.

 

From the tuna with potato and crème cru to the scallops; all dishes are on the table in an instant with our tarte tatin as the ideal ending. To sum it up: Culinary enjoyment in a setting where you are in charge.

Koken als een chef

Restaurant in eigen keuken

***English below***

Thuis met Daalder is het thuiskookmenu van Dennis Huwaë. Chef en eigenaar van restaurant Daalder. Met het kerst thuismenu pakt de chef opnieuw zijn restaurant in als take-away-menu. Inclusief wijnarrangement, kaasplankje en bijpassende kerstmuziek mocht je dat willen.

Om de kwaliteit van gerechten te garanderen maken “gasten” hun eigen bord af onder video-instructie van Dennis. Mindere thuiskoks hoeven zich geen zorgen te maken. Het meeste werk doet de chef vooraf. Wie een oven aan kan zetten, wat garnering kan verdelen en water weet te koken, kan met dit menu gewoon meekomen met het keukenteam van Daalder.

 

Afhalen of bezorging

De thuismenu’s zijn op te halen bij de nieuwe locatie van restaurant Daalder op de Postjesweg 1 in Amsterdam.

Op woensdag t/m zondag bezorgen wij door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden.) Om gebruik te maken van onze gekoelde transport moet de bestelling minimaal één dag van tevoren om 12:00 uur geplaatst worden.

 

Restaurant in own kitchen

Thuis met Daalder (At home with Daalder) is the home cooking menu of Dennis Huwaë, chef and owner of restaurant Daalder. With the home menu the chef once again boxes his restaurant menu as a take-away-menu. And if you desire, including wine pairing, cheese board and a Daalder Christmas playlist.

To guarantee the quality of the dishes we let our ‘guests’ plate their own dishes with video instructions guidance of chef Dennis. Not a talented chef? No worries! The chef did most of the preparations. If you can turn on the oven, garnish some plates and know how to boil water, you will be ok.

 

Take away or delivery

You can pick up the menus for home at the new location of restaurant Daalder on the Postjesweg 1 in Amsterdam.

On Wednesday until Sunday we also deliver all over the country (with the exception of the Wadden Islands). To make use of our refrigerated transport the order must be placed at least one day in advance before noon.

 

Menu's

***English menus below***

Menu

Vega menu

Tonijn 

aardappel / crème cru / wilde kruiden  

+ supplement kaviaar  

 

Rijstnoedels 

pompoen / Aziatische dressing / garnaal  

 

Coquilles  

beurre blanc  / shiitake / kalfswang / knolselderij 

 

Ossenhaas  

zwarte truffel / aardappel / witlof 

 

Kaas  

 

Tarte tatin 

appel 

Rode biet 

wilde kruiden / mosterd / mango  

 

Rijstnoedels 

pompoen / Aziatische dressing / shiitake 

 

Ravioli 

citroen / ricotta / wortel

 

Risotto 

zwarte truffel / witlof / knolselderij 

 

Kaas  

 

Tarte tatin 

appel 

Tuna 

potato / crème cru / wilde herbs  

+ supplement caviar  

 

Rice noodles 

pumpkin / Asian dressing / shrimp 

 

Scallops 

beurre blanc / shiitake / veal cheek / celeriac 

 

Beef tenderloin  

black truffle / potato / celeriac 

 

Cheese 

 

Tarte tatin 

Apple 

Beetroot 

wild herbs / mustard / mango  

 

Rice noodles 

pumpkin / Asian dressing / shiitake 

 

Ravioli 

lemon / ricotta / carrot

 

Risotto 

black truffle / chicory / celeriac 

 

Cheese 

 

Tarte tatin 

apple