Verras je vrouw of moeder met een heerlijk diner

Speciaal om je vrouw of je moeder te verwennen presenteert Thuis met Daalder de Moederdagspecial. Dit menu is samengesteld om alle mamma's van Nederland in de watten te leggen en ze te bedanken voor hun tomeloze inzet van afgelopen jaar. Voor €59,- zet jij dit vijf gangen fine dining menu op tafel.

Wil je haar extra verwennen? Met ons wijnarrangement erbij brengen we de restaurantervaring zo dicht mogelijk bij jou in huis. En als kers op de taart komt de Glenelly Estate Reserve Chardonnay in cadeauverpakking.

Persoonlijke boodschap

Wil jij je moeder extra verrassen? Laat een persoonlijke video opnemen door Dennis Huwaë met daarin een persoonlijke boodschap vanuit jou. De kosten hiervoor zijn €10,-. Deze persoonlijke boodschap bestel je door bij de productkeuze "Persoonlijke videoboodschap" te kiezen en je gegevens in te vullen in het bijgevoegde Google Formulier.

Restaurant in eigen keuken.

Thuis met Daalder is het thuiskookmenu van Dennis Huwaë. Chef en eigenaar van restaurant Daalder. Met het moederdagmenu pakt de chef opnieuw zijn restaurant in als take-away-menu. Inclusief wijnarrangement, kaasplankje en bijpassende muziek mocht je dat willen.

Om de kwaliteit van gerechten te garanderen maken “gasten” hun eigen bord af onder video-instructie van Dennis. Mindere thuiskoks hoeven zich geen zorgen te maken. Het meeste werk doet de chef vooraf. Wie een oven aan kan zetten, wat garnering kan verdelen en water weet te koken, kan met dit menu gewoon meekomen met het keukenteam van Daalder.

Afhalen of bezorging

Het speciale Thuis met Daalder moederdagmenu is verkrijgbaar van 7 t/m 9 mei. De menu’s zijn op te halen bij restaurant Edel by Dennis op de postjesweg 1 in Amsterdam.

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 mei bezorgen wij ook door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden.) Om gebruik te maken van onze gekoelde transport moet de bestelling minimaal één dag van tevoren om 12:00 uur geplaatst worden.

Menu

Menu – vegetarisch

Tonijn
watermeloen / basilicum

Ravioli
rode biet / doperwt

Fregola 
voorjaarsgroente / parmezaan

Kabeljauw
basilicum / asperges

Michelindessert
hazelnoot / rood fruit

Tomaat
watermeloen / basilicum

Ravioli
rode biet / doperwt

Fregola 
voorjaarsgroente / parmezaan

Lasagne
parmezaan / paddenstoelen

Michelindessert
hazelnoot / rood fruit