Thuis met Daalder Zomermenu

Deze zomer luidden wij in met een nieuw menu. Haal deze zomer de chef in jezelf naar boven en verras je gasten, vrienden of familie met een culinaire avond bij jou thuis. In ons nieuwe menu leggen we het klassieke en de vegetarische variant zoveel mogelijk naast elkaar, door dezelfde elementen en ingrediënten te gebruiken.

Van de kweekbaars tot een vegetarische rendang. Alle gerechten staan in een handomdraai op tafel. Met onze MonChoutaart als ideale afsluiter. Kort samengevat: Culinair genieten in een setting waar jij de touwtjes in handen hebt.

Restaurant in eigen keuken

Thuis met Daalder is het thuiskookmenu van Dennis Huwaë. Chef en eigenaar van restaurant Daalder. Met het zomermenu pakt de chef opnieuw zijn restaurant in als take-away-menu. Inclusief wijnarrangement, kaasplankje en bijpassende muziek mocht je dat willen.

Om de kwaliteit van gerechten te garanderen maken “gasten” hun eigen bord af onder video-instructie van Dennis. Mindere thuiskoks hoeven zich geen zorgen te maken. Het meeste werk doet de chef vooraf. Wie een oven aan kan zetten, wat garnering kan verdelen en water weet te koken, kan met dit menu gewoon meekomen met het keukenteam van Daalder.

Afhalen of bezorging

De speciale Thuis met Daalder vaderdagdeal is verkrijgbaar van 14 t/m 20 juni. De menu’s zijn op te halen bij restaurant Edel op de postjesweg 1 in Amsterdam.

Op donderdag t/m zondag bezorgen wij door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden.) Om gebruik te maken van onze gekoelde transport moet de bestelling minimaal één dag van tevoren om 12:00 uur geplaatst worden.

Menu

Vega menu

Kweekbaars
tomaat / watermeloen

Perfect egg
groene asperges / morilles

Kabeljauw
jonge wortel / kalamansi

Ossenhaas
uiencrème / spitskool

MonChoutaart
bastogne / rood fruit

Ceviche van tomaat
tomaat / watermeloen

Perfect egg
groene asperges / morilles

Jonge wortel
navet / kalamansi

“Rendang”
uiencrème / spitskool

MonChoutaart
bastogne / rood fruit