Thuis met Daalder Zomermenu

***English below***

Deze zomer luidden wij in met een nieuw menu. Haal deze zomer de chef in jezelf naar boven en verras je gasten, vrienden of familie met een culinaire avond bij jou thuis. In ons nieuwe menu leggen we het klassieke en de vegetarische variant zoveel mogelijk naast elkaar, door dezelfde elementen en ingrediënten te gebruiken.

Van de kweekbaars tot een vegetarische rendang. Alle gerechten staan in een handomdraai op tafel. Met onze MonChoutaart als ideale afsluiter. Kort samengevat: Culinair genieten in een setting waar jij de touwtjes in handen hebt.

Thuis met Daalder Summer menu

We celebrate this Summer with a new menu. This Summer you can bring out the chef in you and surprise your guests, friends and family with a culinary evening right at your (holiday) home, beach home or glamping. In this new menu we try to use mainly the same ingredients for both the classic version as well as the vegetarian version.

 

From the breeding bass to the vegetarian rendang; all dishes are on the table in an instant with our MonChou pie ass the ideal ending. To sum it up: Culinary enjoyment in a setting where you are in charge.

Restaurant in eigen keuken

***English below***

Thuis met Daalder is het thuiskookmenu van Dennis Huwaë. Chef en eigenaar van restaurant Daalder. Met het zomermenu pakt de chef opnieuw zijn restaurant in als take-away-menu. Inclusief wijnarrangement, kaasplankje en bijpassende muziek mocht je dat willen.

Om de kwaliteit van gerechten te garanderen maken “gasten” hun eigen bord af onder video-instructie van Dennis. Mindere thuiskoks hoeven zich geen zorgen te maken. Het meeste werk doet de chef vooraf. Wie een oven aan kan zetten, wat garnering kan verdelen en water weet te koken, kan met dit menu gewoon meekomen met het keukenteam van Daalder.

 

Afhalen of bezorging

De Zomermenu’s zijn op te halen bij de nieuwe locatie van restaurant Daalder op de Postjesweg 1 in Amsterdam.

Op donderdag t/m zondag bezorgen wij door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden.) Om gebruik te maken van onze gekoelde transport moet de bestelling minimaal één dag van tevoren om 12:00 uur geplaatst worden.

 

Restaurant in own kitchen

Thuis met Daalder (At home with Daalder) is the home cooking menu of Dennis Huwaë, chef and owner of restaurant Daalder. With the Summer menu the chef once again boxes his restaurant menu as a take-away-menu. And if you desire, including wine pairing, cheese board and a Daalder playlist.

To guarantee the quality of the dishes we let our ‘guests’ plate their own dishes with video instructions guidance of chef Dennis. Not a talented chef? No worries! The chef did most of the preparations. If you can turn on the oven, garnish some plates and know how to boil water, you will be ok.

 

Take away or delivery

You can pick up the Summer menus at the new location of restaurant Daalder on the Postjesweg 1 in Amsterdam.

On Thursday until Sunday we also deliver all over the country (with the exception of the Wadden Islands). To make use of our refrigerated transport the order must be placed at least one day in advance before noon.

 

Menu's

***English menus below***

Menu

Vega menu

Kweekbaars
tomaat / watermeloen

Perfect egg
groene asperges / morilles

Kabeljauw
jonge wortel / kalamansi

Ossenhaas
uiencrème / spitskool

MonChoutaart
bastogne / rood fruit

Ceviche van tomaat
tomaat / watermeloen

Perfect egg
groene asperges / morilles

Jonge wortel
navet / kalamansi

“Rendang”
uiencrème / spitskool

MonChoutaart
bastogne / rood fruit

Breeding bass

tomato/ watermelon

Perfect egg

green asparagus/ morels

Cod

young carrot/ calamansia

Beef tenderloin

onion cream/ oxheart cabbage

MonChou pie

bastogne/ red fruit

Ceviche of tomato

tomato/ watermelon

 Perfect egg

green asparagus/ morels

Young carrot

turnip/ calamansi

“Rendang”

onion cream/ oxheart cabbage

MonChou pie

bastogne/ red fruit